Misja i Wartości

Głównym celem, którym kierowaliśmy się od samego początku istnienia Piekarni było przede wszystkim zapewnienie pełnej satysfakcji naszym klientom i dołączenie do najlepszych przedsiębiorstw w tej branży.

 

Jesteśmy dumni z faktu, że nasi klienci dają wyraz uznania naszemu zaangażowaniu, wybierając nas jako swoich dostawców

 

Rozwój technologiczny Piekarni

Mimo nowoczesnej infrastruktury technologicznej nasze wyroby tworzone są według tradycyjnych receptur. Pieczywo wytwarzane jest na naturalnych zakwasach, znaczna część wyrobów na mące z pełnego przemiału, z użyciem naturalnych składników najwyższej jakości, dzięki czemu nasze chleby żytnie i razowe doceniają nawet klienci, którzy pamiętają jeszcze smak prawdziwego polskiego chleba.

 

Proces produkcji jest wykonywany przy pomocy najnowszych linii technologicznych . Jesteśmy jedna z najszybciej i najlepiej rozwijających się piekarni w regionie Małopolski Południowej Staranność doboru produktów oraz konsekwentna walka o najwyższą jakość oferowanych towarów przyczyniła się do wdrożenia systemu HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point), czyli Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli.

 

Oznacza on, że pracujemy zgodnie ze wszystkimi normami i spełniamy ostre wymogi stawiane przez Unię Europejską

 

 

W swojej ofercie piekarniczej i cukierniczej staramy się zapewnić naszym konsumentom:

  • świeżość wyrobów
  • jakość wyrobów związaną głównie z dobrą praktyką produkcyjną oraz wykorzystaniem tylko atestowanych surowców i stosowaniem sprawdzonych technologii
  • jak najwyższą wartość odżywczą poprzez produkcję szczególnie odżywczych chlebów żytnich i mieszanych wytwarzanych na naturalnym kwasie z wiodącym udziałem mąk o dużych wyciągach i ziaren różnych roślin.